Overschakelen naar de Geavanceerde eigenschappen via het bedieningspaneel

VorigeVolgende

Druk op het pictogram van de geavanceerde eigenschappen op het [Home]-scherm om deze te openen. Vanuit hier kunt u de eigenschap selecteren die u wilt gebruiken.

1Druk op de [Home]-knop.

Afbeelding van Home-knop

2Druk op de functie die u wenst te gebruiken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Opmerking

• De items die op het scherm [Home] worden weergegeven, verschillen naar gelang het type en het aantal geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen, etc.

• Bespreek en bevestig de algemene bewerkingen van de geavanceerde eigenschappen met uw beheerder.

• Het aantal pictogrammen dat op het [Home]-scherm van een standaard bedieningspaneel weergegeven kan worden, is afhankelijk van het schermtype. Het vereenvoudigde scherm kan maximaal 8 pictogrammen weergeven en het beginscherm kan maximaal 12 pictogrammen weergeven. Als er meer dan 8 of 12 geavanceerde eigenschappen zijn geïnstalleerd, kunt u door het [Home]-scherm heen scrollen door op [Pijl-omhoog] en [Pijl-omlaag] te drukken aan de rechterzijde.

VorigeVolgende