Wanneer u geen bestanden kunt verzenden met WSD

Probleem

Oorzaken

Oplossing

De WSD-scannerfunctie kan niet gebruikt worden.

Het scanprofiel is niet ingesteld op de clientcomputer.

Stel het scanprofiel in. Voor meer informatie hoe u dit doet, zie Scannen.

De WSD-scannerfunctie kan niet gebruikt worden.

De instelling [Geen actie ondernemen] is geselecteerd op de client computer, waardoor de computer van de client gedwongen inactief blijft wanneer er scangegevens ontvangen worden.

Open scannereigenschappen, klik op het tabblad [Gebeurtenissen] en selecteer vervolgens [Dit programma starten] als het antwoord van de computer op de ontvangst van scangegevens. Zie voor meer informatie de helpfunctie van uw besturingssysteem.