Stroomstoringrapport

Belangrijk

• Net na een stroomstoring moet de interne batterij voldoende worden opgeladen om te voorkomen dat in de toekomst gegevens verloren gaan. Laat na een stroomstoring de stekker van het apparaat in het stopcontact en schakel de stroom voor ongeveer 24 uur in.

Zelfs als de stroom uit staat, zal de inhoud van het geheugen van het apparaat (bijv. geprogrammeerde nummers) niet verloren gaan. Maar als het apparaat langer dan een uur geen stroom krijgt, omdat de stroom is uitgeschakeld, er een stroomstoring was of omdat de stekker uit het stopcontact is gehaald, zal de inhoud van het faxgeheugen verloren gaan. Dit zijn o.a. faxdocumenten die zijn opgeslagen in het geheugen met Geheugenverzending/-ontvangst, of Geheugenbeveiliging.

Als er een bestand is gewist uit het geheugen, dan wordt er automatisch een Stroomstoringsrapport afgedrukt zodra de stroom weer wordt hersteld.

Dit rapport kan worden gebruikt om verloren bestanden te identificeren. Als een document dat is opgeslagen voor Geheugenverzending verloren is gegaan, stuur deze dan nogmaals. Als een document ontvangen door Geheugenontvangst of Vervangende ontvangst verloren is gegaan, vraag de afzender dan om het opnieuw te versturen.