Wanneer afdruktaken worden geannuleerd

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“91: Fout”

Het afdrukken is geannuleerd door de automatische opdrachtannuleringsfunctie als gevolg van een opdrachtfout.

Controleer of de gegevens geldig zijn.

“Fout opgetreden tijdens verwerken van ongeaut. kopieerpreventie-taak. De taak is geannuleerd.”

U heeft geprobeerd een bestand op te slaan in de Document Server terwijl [Voorkomen van onbevoegd kopiëren] was gekozen.

Selecteer in het printerstuurprogramma een andere taaksoort dan [Documentserver] in "Taaksoort:" of deselecteer [Voorkomen van onbevoegd kopiëren].

“Fout opgetreden tijdens verwerken van ongeaut. kopieerpreventie-taak. De taak is geannuleerd.”

Het veld [Voer gebruikerstekst in:] in het scherm [Patroondetails voor voorkomen van onbevoegd kopiëren] is leeg.

Op het tabblad [Uitgebreide Instelling] van het printerstuurprogramma klikt u op [Effecten] in "Menu:". Selecteer [Voorkomen van onbevoegd kopiëren] en klik vervolgens op [Details] om [Patroondetails voor voorkomen van onbevoegd kopiëren] weer te geven. Voer een tekst in bij [Voer gebruikerstekst in:].

“Fout opgetreden tijdens verwerken van ongeaut. kopieerpreventie-taak. De taak is geannuleerd.”

De resolutie is ingesteld op een waarde van minder dan 600 dpi terwijl [Voorkomen van onbevoegd kopiëren] is opgegeven.

Stel in het printerstuurprogramma de resolutie in op 600 dpi of hoger of deselecteer [Voorkomen van onbevoegd kopiëren].

“Sorteren is geannuleerd.”

Het sorteren is geannuleerd.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Max. geteld aantal per eenheid voor Afdrukvolumegebruik. De taak is geannuleerd. ”

Het aantal pagina's dat de gebuiker mag afdrukken werd overschreden.

Voor meer informatie over afdrukvolumelimieten raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

“Ontvangen van gegev. is mislukt.”

Gegevensontvangst is gestopt.

Verstuur de gegevens nogmaals.

“Verzenden van gegev. is mislukt.”

Het apparaat heeft van het printerstuurprogramma de opdracht gekregen om de verzending de stoppen.

Controleer of de computer goed werkt.

“Het geselecteerde papiertype wordt niet ondersteund. Deze taak is geannuleerd.”

'Taak reset' wordt automatisch uitgevoerd als het opgegeven papierformaat onjuist is.

Geef het juiste papierformaat op en druk het bestand nogmaals af.

“Geselecteerde pap.type wordt niet ondersteund. Deze taak is geannuleerd.”

Er wordt automatisch een taakreset uitgevoerd als het opgegeven papiertype verkeerd is.

Geef het correcte papiertype op en druk het bestand vervolgens opnieuw af.