Wanneer de functie fax op afstand niet kan worden gebruikt

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Verificatie met app. op afstand is mislukt. Controleer verificatie-instellingen apparaat op afstand.”

Gebruikersverificatie op het hoofdapparaat is mislukt.

Voor meer informatie over gebruikersverificatie raadpleegt u de Beveiligingshandleiding.

“Verificatie met app. op afstand is mislukt. Controleer verificatie-instellingen apparaat op afstand.”

Gebruikercodeverificatie is ingesteld op het apparaat dat is verbonden via de externe faxfunctie.

De functie voor faxen op afstand biedt geen ondersteuning voor Gebruikercodeverificatie. Schakel Gebruikercodeverificatie uit op het hoofdapparaat.

“Verificatie met app. op afstand is mislukt. Controleer verificatie-instellingen apparaat op afstand.”

De gebruiker heeft geen rechten om de functie te gebruiken op het hoofdapparaat.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over het instellen van gebruikersrechten.

“Controleer of er netwerkproblemen zijn.”

[16-00]

• Er is geen IP-adres geregistreerd voor het hoofdapparaat.

• Het netwerk is niet goed verbonden.

• Controleer of het juiste IP-adres voor het apparaat is opgegeven in [Systeeminstellingen]. Neem contact op met uw beheerder voor details over het IP-adres van het hoofdapparaat.

• Neem voor meer informatie over netwerkproblemen contact op met uw beheerder.

“Verbinding maken met apparaat op afstand is mislukt. Controleer status van app. op afstand.”

Er is een netwerkfout opgetreden tijdens het versturen van een externe fax.

• Controleer of het hoofdapparaat de functie voor faxen op afstand ondersteunt.

• Controleer of het hoofdapparaat goed werkt.

• Controleer of het IP-adres en de hostnaam voor het hoofdapparaat goed zijn ingesteld in [Systeeminstellingen]. Raadpleeg de beheerder voor meer informatie over deze instellingen.

• Controleer of de LAN-kabel correct op het apparaat is aangesloten.

• Neem voor meer informatie over netwerkproblemen contact op met uw beheerder.

“Verbinding maken met apparaat op afstand is mislukt. Controleer status van app. op afstand.”

De hoofdstroom van het apparaat staat uit.

Zet de hoofdstroom van het apparaat aan.

“Verbinding maken met apparaat op afstand is mislukt. Controleer status van app. op afstand.”

Er is een time-out opgetreden tijdens de verbinding met het externe apparaat.

• Controleer of de LAN-kabel correct op het apparaat is aangesloten.

• Controleer of het hoofdapparaat goed werkt.

• Zie de handleiding Faxen voor meer informatie over de verbinding met het hoofdapparaat.

“Verbind. met extern app. is mislukt. Er is een probleem met de structuur van het externe apparaat. Contact de beheerder.”

De instellingen of apparaatconfiguratie voor gebruik van de externe fax om verbinding te maken met het hoofdapparaat zijn onjuist.

Neem contact op met de beheerder voor meer informatie over gebruik van de externe fax om verbinding te maken met een hoofdapparaat.

“Er is een verzendfout opgetreden. Controleer de status van het apparaat op afstand.”

Er is een netwerkfout opgetreden tijdens verzending.

• Controleer of het IP-adres en de hostnaam voor het hoofdapparaat goed zijn ingesteld in [Systeeminstellingen]. Raadpleeg de beheerder voor meer informatie over deze instellingen.

• Controleer of het hoofdapparaat goed werkt.

• Controleer of de LAN-kabel correct op het apparaat is aangesloten.

• Neem voor meer informatie over verzending contact op met uw beheerder.

“De HDD van het apparaat op afstand is vol.”

De harde schijf is vol geraakt na gebruik van faxen op afstand door het scannen van het origineel.

Verwijder onnodige bestanden.