SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite

Belangrijk

• Wanneer Device Manager NX Lite geïnstalleerd is, overschrijft en actualiseert het de bestaande SmartDeviceMonitor for Admin-toepassing.

SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite is een toepasing die netwerkprinters controleert. Deze toepassing kan meerdere netwerkprinters controleren aan de hand van IP-adressen. Deze toepassing is bestemd voor gebruik door netwerkbeheerders.

SmartDeviceMonitor for Admin beschikt over de volgende functies:

Device Manager NX Lite heeft de volgende functies:

SmartDeviceMonitor for Admin met volledige functionaliteit kan worden aangeschaft bij uw plaatselijke leverancier. Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor meer informatie over het aanschaffen van de software.

SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite met beperkte functionaliteit is beschikbaar als een gratis download. Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor informatie over het downloaden van de software.

Opmerking

• Voor meer informatie over de functionaliteit, raadpleeg de handleiding voor SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite.