Het [Kopieerapparaat]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Gebruiksstatus en meldingen

Geeft de apparaatstatus en meldingen weer.

2. Vaak gebruikte verkleinings-/vergrotingsfactoren

U kunt maximaal drie vaak gebruikte verkleinings-/vergrotingsfactoren programmeren die anders zijn dan de vaste verkleinings-/vergrotingsfactoren onder [Reproductieratio] in het menu Gebruikerstools. Zie Kopiëren / Document Server voor meer informatie.

3. [Bestand opslaan]

Hiermee kunt u documenten opslaan in de Documentserver.

4. Origineel, aantal en kopie

Geeft het aantal gescande originelen, het aantal ingestelde kopieën en het aantal gemaakte kopieën weer.

5. [Modi controleren]

Druk op de toets om de huidige instellingen te bevestigen.

6. Sneltoetsen

U kunt vaak gebruikte functies registreren bij [Alg. eigensch.] in het menu Gebruikerstools. Zie Kopiëren / Document Server voor meer informatie.

7. Functies Sorteren, Stapelen, Nieten en Perforeren

Geeft instellingen weer die kunnen worden geselecteerd voor het sorteren, nieten en perforeren van kopieën.

U kunt vaak gebruikte niet- en perforeerfuncties registreren onder [Invoer/uitvoer] in het menu Gebruikerstools. Zie Kopiëren / Document Server voor details.

8. Beschikbare functies

Druk op een functie om het menu weer te geven. Wanneer u een functie selecteert, wordt Illustratie bedieningspaneel weergegeven onder de toets.

9. Geschatte duur

Toont de geschatte voltooiingstijd voor het afdrukken van een kopieertaak. Deze tijd verandert niet, zelfs niet als de taak onderbroken wordt.

10. Instellingen voor originelen en scannen

Gebruik dit gebied om het type origineel, kleurmodus, belichtingsniveau van de afbeelding en andere instellingen te maken.