Modus veranderen met de functietoetsen (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

U kunt de modus wijzigen door op een functietoets aan de linkerzijde van het bedieningspaneel te drukken.

Er zijn geen functies toegewezen aan de functietoetsen. U kunt vaak gebruikte functies, programma's en internetpagina's registreren. Zie Configuratie van de functietoetsen (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel) voor meer informatie.

Op de onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van functies die geregistreerd kunnen worden.

Afbeelding van het wijzigen van modi