Een USB-flashgeheugenapparaat aansluiten

Belangrijk

• Sommige soorten USB-flashgeheugens kunnen niet worden gebruikt.

• Gebruik geen USB-verlengkabel als u een USB-flashgeheugen op het apparaat aansluit. Plaats het USB-flashgeheugen rechtstreeks in de mediasleuf.

• Een USB-flashgeheugenapparaat dat beveiligd is met een wachtwoord of andere beveiligingsfuncties kan mogelijk niet met dit apparaat worden gebruikt.

• Sluit alleen USB-flashgeheugen aan op de USB-sleuf, nooit andere soorten USB-apparaten. Dit kan een storing veroorzaken.

1Plaats het USB-flashgeheugen in de juiste richting en duw deze net zover in de mediasleuf tot u een klik hoort.

Afbeelding van mediasleuf

Als het juist is geplaatst, zal het indicatielampje voor mediatoegang naast de mediasleuf oplichten.

Opmerking

• Het indicatielampje voor mediatoegang gaat aan en blijft branden zolang het USB-flashgeheugen geplaatst is.