Bestemmingen selecteren door hun registratienummers in te voeren

Selecteer een bestemming door het betreffende korte ID-nummer in te voeren (geregistreerd met behulp van de ScanRouter-bezorgingssoftware). Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie over het instellen van korte ID's.

1Druk op [Reg.nr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Voer met behulp van de nummertoetsen het driecijferige registratienummer in en druk vervolgens op de knop [Scherp].

3Druk op [OK].

Opmerking

• Om een geselecteerde bestemming te annuleren, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] naast het bestemmingsveld om door de bestemmingen te scrollen totdat degene verschijnt die u wilt annuleren en druk dan op de [Wis]-knop.