Configureer de instellingen in de ScanRouter-bezorgingssoftware.

Registreer dit apparaat als I/O-apparaat met de SR Manager (een tool voor de ScanRouter-bezorgingssoftware). Voer daarnaast de bestemmingen in en geef de instellingen op, zoals het bezorgingstype en de afzender.

Opmerking

• Om bestanden te kunnen bekijken die in een inkomende lade zijn bezorgd, moet DeskTopBinder geïnstalleerd zijn op de clientcomputer. U kunt DeskTopBinder downloaden vanaf de website en deze op de clientcomputer installeren.

• De instellingen die u moet configureren in [Systeeminstellingen] variëren afhankelijk van uw netwerkomgeving. Voor details over netwerkinstellingen, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.