Tegelijkertijd opslaan en verzenden via Scannen naar map

1Druk op [Bestand opslaan].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Zorg ervoor dat [Opsl. op HDD + Verz.] is geselecteerd.

3Indien nodig kunt u de gegevens van het opgeslagen bestand opgeven zoals [Gebruikersnaam], [Bestandsnaam], [Wachtwoord] en [Map selecteren].

• Gebruikersnaam

Druk op [Gebruikersnaam] en selecteer een gebruikersnaam. Als u een niet-geregistreerde gebruikersnaam wilt opgeven, drukt u op [Handm. invoer] en voert u vervolgens de naam in. Druk nadat u een gebruikersnaam hebt opgegeven op [OK].

• Bestandsnaam

Druk op [Bestandsnaam], voer een bestandsnaam in en druk vervolgens op [OK].

• Wachtwoord

Druk op [Wachtwoord], voer een wachtwoord in en druk op [OK]. Voer het wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en druk vervolgens op [OK].

• Map selecteren

Geef de map op waarin u de opgeslagen bestanden wilt opslaan.

4Druk op [OK].

5Geef de instelling op voor het verzenden van het bestand via Scannen naar map en verzend vervolgens het bestand.

Raadpleeg Basisprocedure voor het gebruik van Scannen naar map voor meer informatie over het verzenden van een bestand via Scannen naar map.

6Druk op de [Start]-knop.

Opmerking

• U kunt opgeslagen bestanden opnieuw verzenden via Scannen naar map. Voor het opnieuw verzenden van bestanden, selecteert u het bestand op het scherm opgeslagen bestanden selecteren en verzendt u deze vervolgens. Voor meer informatie, zie Een opgeslagen bestand verzenden.