Bestanden verzenden naar een NetWare-server

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe bestemmingen kunnen worden opgegeven bij het verzenden van bestanden naar een NetWare-server.

Belangrijk

• Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

De map Netware van de bestemming kan worden opgegeven in een NDS-structuur of op een NetWare Bindery-server, afhankelijk van de NetWare-omgeving. Raadpleeg de beheerder.

U kunt op een van de volgende manieren een bestand naar een NetWare-server verzenden: