De bestemming in het adresboek van het apparaat selecteren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u de bestemming uit het adresboek van het apparaat kunt selecteren.

Belangrijk

• Om deze functie te gebruiken, dient u vooraf de bestemmingen te registreren in [Systeeminstellingen]. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor details over de instellingen.

U kunt de volgende methode gebruiken om bestemmingen te selecteren die zijn geregistreerd in het adresboek van het apparaat: