PostScript 3

Inleiding

Dit hoofdstuk beschrijft de algemene informatie over het PostScript 3-printerstuurprogramma en hoe u deze kunt gebruiken.

Windows-configuratie

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten met het Windows-besturingssysteem kunt afdrukken.

Mac OS-configuratie

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de printerstuurprogramma's op het Mac OS X-besturingssysteem moet configureren.

Bijlage

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u problemen kunt oplossen en er wordt een beschrijving gegeven van de PS-configuratie en lettertypepagina.