De PS configuratie / Lettertype pagina afdrukken

Druk de PS configuratie / Lettertype pagina af om de printerinstellingen en de lijst met geïnstalleerde lettertypen op het apparaat te controleren. Gebruik de volgende procedure voor het weergeven van de huidige instellingen en de lijst met lettertypen.

1Geef het oorspronkelijke instellingenscherm weer.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Printereigensch.].

3Druk op het tabblad [Lijst- / Proefafdruk].

4Druk op [PS config. / Lettertype pagina]

De configuratiepagina wordt afgedrukt.

5Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.