Afdrukken

Het scherm met instellingen voor het printerstuurprogramma weergeven

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u het instellingenscherm voor het printerstuurprogramma kunt openen, met als voorbeeld Windows 7. De weergegeven schermen kunnen afwijken afhankelijk van de applicatie.

Documenten afdrukken

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten met het printerstuurprogramma kan afdrukken, met als voorbeeld Kladblok in Windows 7. De weergegeven schermen kunnen afwijken afhankelijk van de applicatie.Een derde partij kan afgedrukte documenten verwijderen of herzien. Verzamel ze onmiddellijk als het afdrukken voltooid is.

Handige functies voor het inbinden en sorteren van afgedrukte documenten

In dit hoofdstuk worden handige afdrukfuncties toegelicht zoals afdrukken op voorbladen en het invoegen van tussenbladen. Tevens wordt uitgelegd hoe de afgedrukte bladen geniet, geperforeerd, gevouwen en gesorteerd kunnen worden.

De apparaatinstellingen opgeven

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u het gedrag van het apparaat via het configuratiescherm kunt configureren. Het is handig als u deze functies configureert voordat u gaat afdrukken.

Opgeslagen documenten afdrukken

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten afdrukt en beheert die in het apparaat opgeslagen zijn. Tevens wordt de procedure voor het opslaan van documenten beschreven, met als voorbeeld Kladblok in Windows 7 en het PCL 5c/6-printerstuurprogramma. De weergegeven schermen kunnen afwijken afhankelijk van de applicatie.

Bestanden vanuit een geheugenopslagapparaat afdrukken

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u bestanden rechtstreeks vanaf een verwijderbaar geheugenapparaat of digitale camera, die aangesloten is op het apparaat, kunt afdrukken.

Afdrukken zonder het printerstuurprogramma te gebruiken

In dit hoofdstuk worden afdrukmethoden toegelicht zoals rechtstreeks PDF-bestanden afdrukken en de virtuele printer waarbij geen gebruik hoeft te worden gemaakt van het printerstuurprogramma.

Printereigenschappen

Dit hoofdstuk beschrijft de gebruikersinstellingen van het menu Printereigenschappen.