Documenten die zijn opgeslagen in de documentserver beheren

Als dit apparaat als netwerkprinter is geconfigureerd met TCP/IP, kunt u de documenten die in de documentserver van het apparaat zijn opgeslagen bekijken of verwijderen met behulp van DeskTopBinder of Web Image Monitor van een clientcomputer die op het netwerk is aangesloten. U kunt dit apparaat op afstand bedienen en laten afdrukken zonder het bedieningspaneel te gebruiken.

Opmerking

• Voor de bewerkingsstappen voor DeskTopBinder raadpleegt u de Help-functie van DeskTopBinder.

• Voor de bewerkingsstappen voor Web Image Monitor raadpleegt u Het apparaat aansluiten/Systeeminstellingen en de Help-functie van Web Image Monitor.