Een beveiligd bestand afdrukken door middel van het bedieningspaneel.

Belangrijk

• Nadat het afdrukken is voltooid, wordt het opgeslagen bestand verwijderd.

1Druk op de [Home]-toets linksboven op het bedieningspaneel en druk op het [Printer]-pictogram op het scherm.

Afbeelding van Home-knop

2Druk op het tabblad [Afdruktaken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Beveil. afdr.taak].

4Selecteer de bestanden die u wilt afdrukken.

U kunt alle beveiligde afdrukbestanden in één keer selecteren door na selectie van één bestand op [Select. alle tk. ] te drukken.

5Druk indien nodig op [Voorvertoning] om het afdrukbeeld van het document te controleren.

Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [OK].

In het voorbeeldscherm wordt alleen de eerste pagina van het document weergegeven. Voorbeelden kunnen niet worden weergegeven als er meer dan een document wordt geselecteerd.

Druk op [Afsluiten] om het voorbeeldscherm te sluiten.

6Druk op [Afdrukken].

7Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [OK].

8Om afdrukinstellingen van het document te wijzigen, drukt u op [Gedetaill. instell.].

Voor meer informatie over de instellingen die geconfigureerd kunnen worden, raadpleegt u Instellingen die op het bedieningspaneel geconfigureerd kunnen worden.

9Voer het aantal kopieën in met de cijfertoetsen en druk daarna op [Afdrukken].

Opmerking

• Als u meerdere afdrukbestanden heeft geselecteerd, drukt het apparaat de bestanden af die overeenkomen met het opgegeven wachtwoord. Het aantal bestanden dat moet worden afgedrukt, wordt weergegeven in het bevestigingsscherm.

• Als u het aantal kopieën wijzigt als meerdere documenten worden geselecteerd, zal het nieuw gespecificeerde aantal kopieën worden afgedrukt voor alle geselecteerde documenten. Als u het aantal niet wijzigt, wordt het aantal kopieën dat is gedefinieerd tijdens het opslaan van de documenten afgedrukt voor elk document.

• Om het afdrukken te stoppen nadat u het afdrukken gestart heeft, drukt u op [Taak Reset] of de [Stop]-knop op het [Printer]-scherm. Het bestand wordt dan verwijderd.

• U kunt een beveiligde afdruktaak ook met Web Image Monitor afdrukken. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.