Testafdrukbestanden verwijderen

Als u niet tevreden bent over de testafdruk kunt u het testafdrukbestand verwijderen, wijzigen en opnieuw afdrukken, net zolang totdat u wel tevreden bent.

1Druk op de [Home]-toets linksboven op het bedieningspaneel en druk op het [Printer]-pictogram op het scherm.

Afbeelding van Home-knop

2Druk op het tabblad [Afdruktaken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Voorbeeldafdr.].

4Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen.

U kunt alle testafdrukbestanden in één keer afdrukken door na selectie van één bestand op [Select. alle tk. ] te drukken.

5Druk op [Verwijderen].

6Druk op [Ja].

Opmerking

• U kunt een testafdrukbestand ook met Web Image Monitor verwijderen. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.