Wanneer u een netwerkhulpprogramma gebruikt

Belangrijk

• Als het apparaat zo ingesteld is, dat het via een inbelrouter verbinding maakt met de bezorgingsserver, dan zal de router inbellen en online gaan telkens als er een verbinding wordt gemaakt met de bezorgingsserver. Het is mogelijk dat dat telefoonkosten veroorzaakt.

Als het apparaat wordt aangesloten op een netwerk, let dan op de volgende punten wanneer u het apparaat instelt of wanneer u instellingen wijzigt:

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing en de Help-functie voor de ScanRouter-bezorgingssoftware en DeskTopBinder voor meer informatie.

Wanneer een inbelrouter op een netwerkomgeving wordt aangesloten

De instellingen voor de bezorgingsserver die moet worden aangesloten, moeten worden ingesteld zoals dat hoort voor het apparaat met de ScanRouter-bezorgingssoftware, Auto Document Link of DeskTopBinder. Stel ook de aangesloten apparaten in met behulp van de I/O-instellingen van het beheerprogramma van de ScanRouter-bezorgingssoftware.

Als de netwerkomgeving wordt gewijzigd, wijzig dan de toepasselijke instellingen voor de bezorgingsserver met behulp van het apparaat, het beheerprogramma van de clientcomputers, Auto Document Link en DeskTopBinder. Stel ook de juiste informatie in voor de aangesloten apparaten met behulp van de I/O-instellingen van het beheerprogramma van de ScanRouter-bezorgingssoftware.

Wanneer aangesloten op een computer die inbelt om toegang te krijgen

• Installeer de ScanRouter-bezorgingssoftware niet op een computer die inbelt om toegang te krijgen.

• Wanneer u de ScanRouter-bezorgingssoftware, DeskTopBinder, Auto Document Link of een TWAIN-stuurprogramma gebruikt op een computer die inbelt om toegang te krijgen, is het mogelijk dat er een inbelverbinding wordt gelegd wanneer er verbinding wordt gemaakt met de bezorgingsserver en andere apparatuur, afhankelijk van de instellingen. Indien de computer is ingesteld op het automatisch tot stand brengen van een internetverbinding, wordt het bevestigingsdialoogvenster niet weergegeven en worden er misschien telefoonkosten aan u berekend zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Om onnodige verbindingen te voorkomen, moet de computer zodanig ingesteld zijn dat het bevestigingsdialoogvenster altijd verschijnt vóórdat de verbinding tot stand wordt gebracht. Maak geen onnodige verbindingen wanneer u de hierboven genoemde software gebruikt.