Koptekst overslaan
 

Beperkingen

De volgende beperkingen zijn van toepassing op de Windows Terminal Service-omgeving.

Deze beperkingen zijn ingebouwd in Windows Terminal Service of in Citrix Presentation Server/Citrix XenApp.

Windows Terminal Service

In de Windows Terminal Service-omgeving zijn een aantal printerstuurprogramma's niet beschikbaar.

In een omgeving waar Windows Terminal Service geïnstalleerd is, zijn een aantal functies van de printerstuurprogramma's beschikbaar, zelfs als er geen enkele functie van Windows Terminal Service gebruikt wordt.

Citrix Presentation Server/Citrix XenApp [Auto-creating client printers]

Met de functie [Automatisch clientprinters aanmaken] kunt u een logische printer selecteren die is gemaakt door het kopiëren van de lokale printergegevens van de client naar de Citrix-server. Wij raden u met klem aan om deze functie eerst te testen in uw netwerkomgeving voordat u de functie voor uw werk gaat gebruiken.

  • De instellingen voor optionele apparatuur worden niet opgeslagen in de server nadat de apparatuur is losgekoppeld. Elke keer dat de clientcomputer inlogt op de server worden de standaardinstellingen voor optionele apparatuur opnieuw opgeslagen.

  • Wanneer een groot aantal bitmapafbeeldingen wordt afgedrukt of wanneer de server wordt gebruikt in een WAN-omgeving via een inbelverbinding zoals ISDN, kunt u mogelijk niet afdrukken of kunnen er fouten optreden tijdens het afdrukken, afhankelijk van de datasnelheid.

Citrix Presentation Server/Citrix XenApp [Replicatie printerstuurprogramma]

Met [Printerstuurprogrammadistributie] kunt u printerstuurprogramma´s bezorgen bij alle servers in een serverfarm. Wij raden u met klem aan om deze functie eerst te testen in uw netwerkomgeving voordat u de functie voor uw werk gaat gebruiken.

  • Als de printerstuurprogramma's niet goed zijn gekopieerd, moet u deze rechtstreeks op elke server installeren.