Afdrukcommando's

Hieronder worden de afdrukfuncties uitgelegd met gebruik van de commando's "lpr", "ftp" en "sftp".

Voer de commando's in met het scherm voor opdrachtprompts. De locatie van de opdrachtprompt is afhankelijk van het besturingssysteem:

Opmerking

• Stem de gegevensindeling van het bestand dat uw wilt afdrukken af op de emulatiemodus van de printer.

• Als het bericht "afdrukverzoeken vol" wordt weergegeven, kunnen geen afdruktaken meer worden geaccepteerd. Probeer het nogmaals nadat de sessie is voltooid. Voor iedere commando wordt het aantal mogelijke sessies als volgt weergegeven:

• lpr: 5 (als de functie voor spoolafdrukken beschikbaar is: 10)

• ftp: 3

• sftp: 3

• Geef de bestandsnaam op in een notatie, inclusief het pad van de directory van waaruit het commando wordt uitgevoerd.

• De "optie" die in een commando opgegeven wordt, is een intrinsieke printeroptie. De syntax ervan lijkt op afdrukken vanuit UNIX.