Handmatig de SMB-map localiseren

1Druk onder "Pad" op [Wijzigen].

2Voer het pad in waar de map zich bevindt.

Bijvoorbeeld: als de naam van de bestemmingscomputer "User" is en de naam van de map is "Share", dan is het pad \\User\Share.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als het netwerk niet toelaat dat IP-adressen automatisch worden verkregen, noteert u het IP-adres van de bestemmingscomputer in het pad. Bijvoorbeeld: als het IP-adres van de bestemmingscomputer "192.168.0.191" is en de naam van de map is "Share", dan is het pad \\192.168.0.191\Share.

3Druk op [OK].

Als de notatie van het ingevoerde pad niet juist is, verschijnt er een melding. Druk op [Afsluiten] en voer het pad opnieuw in.

Opmerking

• Voer het pad zo in: "\\ServerNaam\Share-Naam\PadNaam".

• U kunt ook een IPv4-adres invoeren.

• U kunt het pad invoeren met maximaal 256 tekens.