De teller voor elke gebruiker afdrukken

1Geef het oorspronkelijke instellingenscherm weer.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Teller weergeven/wissen/afdrukken per gebruiker].

5Kies een gebruikerscode links op het display.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op [Alles op pag. select.] om alle gebruikerscodes op de pagina te selecteren.

6Druk op [Tellerlijst afdrukken] onder "Per gebruiker".

Schermafbeelding bedieningspaneel

Voer de gebruikerscode in en druk dan op de [hekje]-toets wanneer de gebruikerscode is geregistreerd.

7Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Kopieerapparaat], [Printer], [Faxafdrukken], [Fax verzending], [Scanner] en [Totaal aantal afdrukken].

8Druk op [Afdrukken].

9Druk op [Afsluit.].

10Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.