Een gebruikerscode registreren

1Geef het oorspronkelijke instellingenscherm weer.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Adresboekmanagement]

3Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

4Druk op de naam waarvan de code moet worden geregistreerd of voer het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen in.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

5Druk op [Verif. info].

6Druk onder "Gebruikerscode" op [Wijzigen].

7Voer de gebruikerscode in met behulp van de cijfertoetsen en druk op de toets [hekje].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Druk op [Pijl-omlaagVolg.] om "Beschikbare functies" weer te geven.

9Selecteer de functies die bij de gebruikerscode moeten worden gebruikt uit "Beschikbare functies".

Schermafbeelding bedieningspaneel

Schermafbeelding bedieningspaneel

10Druk op [OK].

11Druk op [Afsluit.].

12Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• U kunt een gebruikerscode van één tot max. acht cijfers invoeren.

• Als een gebruiker de browserfunctie gebruikt, zijn alleen de functies beschikbaar die voor deze instelling zijn opgegeven. Als [Browser] is geselecteerd en [Printer] niet is geselecteerd, kan de printerfunctie niet worden gebruikt met de browserfunctie.

• Om de naam te registreren, raadpleegt u Gebruikersinformatie registreren.

• Voor meer informatie over toegang tot de Systeeminstellingen, zie Gebruikersinstellingen openen.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.