Namen registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u namen registreert.

1Geef het oorspronkelijke instellingenscherm weer.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Adresboekmanagement].

3Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

4Druk op [Nieuw progr.].

5Druk op [Wijzigen] onder "Naam".

Het scherm voor het invoeren van de naam wordt weergegeven.

6Voer de naam in en druk vervolgens op [OK].

7Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

8Druk onder "Selecteer een titel" op de toets voor de classificatie die u wilt gebruiken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt de volgende toetsen selecteren:

• [Frequent]: wordt toegevoegd aan de pagina die het eerst wordt weergegeven.

• [AB], [CD], [EF], [GH], [IJK], [LMN], [OPQ], [RST], [UVW], [XYZ], [1] tot [10]: wordt toegevoegd aan de lijst met items in de geselecteerde titel.

U kunt [Frequent] en nog een toets voor elke titel selecteren.

9Druk op [OK].

10Druk op [Afsluit.].

11Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• Geregistreerde namen kunnen worden gebruikt voor documenten in de documentserver. Voor meer informatie over de documentserver raadpleegt u de Kopieer-/ Document Serverhandleiding.

• Voor meer informatie over toegang tot de Systeeminstellingen, zie Gebruikersinstellingen openen.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.