Informatie over afdruklogbestand

Dit is een bestand met informatie over de taken die het laatst zijn afgedrukt.

Met de volgende opdracht kunt u informatie uit het afdruklogboek weergeven:

Item

Beschrijving

ID

ID van de afdrukopdracht.

User

Gebruikersnaam van de afdrukopdracht.

Page

Aantal afgedrukte pagina's

Result

Print Request Result

Communication Result

• Finished

De afdruktaak werd op een normale wijze voltooid. Het is echter mogelijk dat het afdrukresultaat niet is zoals gevraagd, omwille van printerproblemen.

• Failed

Het afdrukken is niet normaal voltooid.

• Cancelled

Een afdrukverzoek op basis van een "rcp"-, "rsh"- of "lpr"-commando werd geannuleerd, mogelijk door de afdruktoepassing. Niet van toepassing op de "ftp"- of "rprinter"-commando's.

Time

Het tijdstip dat de opdracht is ontvangen.

User ID (bij het toewijzen van een Job ID op telnet)

Door het printerstuurprogramma geconfigureerde Gebruikers-ID.

Wordt weergegeven wanneer een ID is opgegeven voor de afdrukopdracht.

JobName (bij het toewijzen van een Job ID op telnet)

Naam van het afgedrukte document.

Wordt weergegeven wanneer een ID is opgegeven voor de afdrukopdracht.