Gebruik het commando "hostname" om de printernaam te wijzigen.

Instellingen bekijken

msh> hostname

IPv4-configuratie

msh> hostname "interface_name" "printer_name"

• Geef de printernaam op. U kunt maximaal 63 alfanumerieke tekens gebruiken.

• U kunt geen printernaam gebruiken die begint met "RNP" (in hoofd- of kleine letters).

• De ethernet-interface en de IEEE 802.11-interface zullen dezelfde printernaam hebben.

• Wlan kan alleen worden opgegeven wanneer de IEEE 802.11-interface geïnstalleerd is.

• Als u geen interface opgeeft, wordt automatisch de ethernet-interface geselecteerd.

Interfacenaam

Geconfigureerde interface

ether

Ethernet-interface

wlan

IEEE 802.11-interface

De printernaam voor elke interface initialiseren

msh>hostname "interface_name" clear name