De beginpagina weergeven

In dit gedeelte wordt de beginpagina besproken en wordt uitgelegd hoe u Web Image Monitor kunt weergeven.

Belangrijk

• Als u een IPv4-adres invoert, begin de onderdelen dan niet met een nul. Bijvoorbeeld: als het adres "192.168.001.010" is, moet u het invoeren als "192.168.1.10".

1Start uw internetbrowser.

2Voer "http://(IP-adres of hostnaam van uw apparaat)/" in de URL-balk van uw webbrowser in.

De beginpagina van Web Image Monitor verschijnt.

Als de hostnaam van het apparaat werd geregistreerd op de DNS- of WINS-server, kunt u het invoeren.

Wanneer u SSL, een protocol voor gecodeerde communicatie, instelt in een omgeving waarin serververificatie wordt gebruikt, voer dan "https://(IP-adres of hostnaam van het apparaat)/" in.

Web Image Monitor is onderverdeeld in de volgende gedeeltes:

Schermafbeelding van internetbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. Menugedeelte

Als u een menuoptie selecteert, wordt de inhoud hiervan weergegeven.

2. Koptekstgebied

Hier kunt u overschakelen van de gebruikersmodus naar de beheerdersmodus en andersom. Het menu van de betreffende modus wordt hier weergegeven.

Hier vindt u de koppeling naar de Help-functie en kunt u het dialoogvenster voor zoeken aan de hand van trefwoorden openen.

3. Vernieuwen/Help

Pictogramillustratie (Vernieuwen): klik op Pictogramillustratie rechtsboven in het werkgebied om de apparaatgegevens te updaten. Klik op de button [Vernieuwen] van de webbrowser om het volledige browserscherm bij te werken.

Pictogramillustratie (Help): gebruik Help om de inhoud van het Help-bestand weer te geven of te downloaden.

4. Basisgegevensgebied

Hiermee geeft u de basisgegevens voor het apparaat weer.

5. Werkgebied

Hier wordt de inhoud weergegeven van het item dat in het menugedeelte is geselecteerd.