Dubbelzijdig afdrukken per afzender

In deze paragraaf wordt beschreven hoe u dubbelzijdig afdrukken instelt wanneer u een speciale afzender registreert.

1Druk op [2-zijdig afdrukken per afzender].

2Druk op [Aan] en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Als u [Gelijk aan basisinstell.] selecteert, resulteert dit in dezelfde instelling als die is gemaakt voor [2-zijdig afdrukken] onder [Ontvangstinstellingen].

• Als u [Aangepast formaat] selecteert voor de instelling [Papierform. Handinvoer] in [Oorspronkelijke setup], wordt dubbelzijdig afdrukken uitgeschakeld.