Koptekst overslaan
 

Groepsbestemmingen opgeven

Wanneer u meerdere bestemmingen in een groep programmeert, kunt u documenten naar alle bestemmingen in die groep sturen met slechts enkele toetsen.

Bestemmingen die in een groep zijn geprogrammeerd, worden aangegeven met een groepspictogram Schermafbeelding Bedieningspaneel.

Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het programmeren van bestemmingen.

1Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-fax, internetfax, e-mail of map als type verzending.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op de bestemmingstoets waaronder de gewenste groep geprogrammeerd is.

Om meerdere groepen te selecteren herhaalt u deze stap.

Opmerking

  • Om te zien welke bestemmingen in een groep zijn geregistreerd, drukt u de groepslijst af via de functie Adresboek afdrukken: Bestemmingslijst onder Systeeminstellingen. Voor nadere details over de afdrukmethode, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

  • Het totale aantal bestemmingen dat in meerdere groepen wordt geprogrammeerd mag niet groter zijn dan het maximum aantal bestemmingen dat u kunt opgeven voor een bestand. Zie Maximumwaarden.

  • Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven als de bestemmingsgroep een adres bevat dat incompatibel is met het opgegeven type verzending. Druk op [Selecteer] om bestemmingen op te geven waarbij de nummers of adressen van het opgegeven type verzending zijn geregistreerd. Druk op [Annuleren] om de bestemming te wijzigen.

  • Als u één of meerdere bestemmingen in de groep wilt annuleren, drukt u op [Groepsbest. uitbr.] in [Modi controleren]. Druk vervolgens op het stand-byscherm op [Pijl-omhoog] en [Pijl-omlaag] om de gewenste bestemming weer te geven. Druk daarna op de [Wissen]-knop. U kunt het verzenden ook annuleren door op de gemarkeerde bestemmingstoets te drukken en de geselecteerde bestemming uit te schakelen.