Kopiëren / Document Server

Instellingen voor originelen opgeven

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het formaat en de richting van originelen opgeeft en hoe u te werk gaat bij grote originelen en bij originelen met verschillende formaten.

Basisfuncties kopiëren

In dit hoofdstuk wordt de procedure voor het maken van kopieën beschreven.

In kleur kopiëren

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u kleurenkopieën kunt maken.

Geavanceerde kopieerfuncties

Dit hoofdstuk beschrijft de procedure voor het maken van kopieën in verschillende modi.

Document Server

Het gebruik van de Documentserver maakt het u mogelijk om documenten op de harde schijf van het apparaat op te slaan. U kunt ze dus later afdrukken, na het toepassen van de gewenste configuraties.

Kopieerapparaat- / Document Servereigenschappen

Dit hoofdstuk beschrijft de gebruikersinstellingen van het Kopieerapparaat/Document Server eigenschappen-menu.