De relatie tussen Document Server en andere functies

De staat van de Document Server varieert afhankelijk van de gebruikte functie.

Opslagmethode

Lijstweergave

Afdrukken

Verzending

Kopieerfuncties

Kopieerapparaat/Document Server

Beschikbaar

Beschikbaar

Niet beschikbaar

Printerfuncties

PC

Beschikbaar

Beschikbaar

Niet beschikbaar

Faxfuncties

Fax

Beschikbaar

Beschikbaar

Beschikbaar*1

Scannerfuncties

Scanner

Niet beschikbaar*2

Niet beschikbaar

Beschikbaar*3

*1 De gegevens kunnen worden verzonden met de faxfunctie. Raadpleeg Faxen voor meer informatie.

*2 Wanneer documenten met de scannerfunctie worden opgeslagen, kunt u deze terugvinden in het scherm met scannerfuncties. Zie Scannen voor meer informatie.

*3 De gegevens kunnen worden verzonden met de scannerfunctie. Raadpleeg Scannen voor meer informatie.