Opgeslagen documenten downloaden met Web Image Monitor

U kunt een opgeslagen document downloaden naar de computer met Web Image Monitor.

Belangrijk

• De bestandsconverter is nodig als u documenten wilt downlaoden die opgeslagen zijn onder de kopieer- of printerfunctie.

1Start een webbrowser.

2Typ "http://(IPv4-adres, IPv6-adres of hostnaam van het apparaat)/" in de adresbalk.

Als u een IPv4-adres invoert, begin de onderdelen dan niet met een nul.

Bijvoorbeeld: als het adres "192.168.001.010" is, dan moet u het invoeren als "192.168.1.10" om verbinding te krijgen met het apparaat.

De eerste pagina van Web Image Monitor wordt weergegeven.

3Ga naar [Afdruktaak/Opgeslagen bestand] en klik op [Document Server].

4Klik op de map met het document dat u wilt downloaden.

5Klik op Illustratie van pictogram van het document dat u wilt downloaden.

6Selecteer de bestandsindeling voor het bestand dat u wilt downloaden en klik dan op [Downloaden].

7Klik op [OK].

Opmerking

• U kunt de indeling van de lijst wijzigen. Klik op Illustratie van pictogram (Miniatuurweergaven), Illustratie van pictogram (Pictogrammen) of Illustratie van pictogram (Details).

• Als u een kleurendocument wilt downloaden dat met de kopieer- of afdrukfunctie als TIFF-bestand met meerdere pagina's is opgeslagen, moet u het document naar zwart-wit converteren.

• U kunt [JPEG] alleen gebruiken bij bestanden die in kleur of grijs zijn en gecomprimeerd zijn door middel van de scanfunctie.

• Als u Internet Explorer 8 gebruikt, duurt het downloaden langer dan bij andere browsers. Als u sneller met Internet Explorer 8 wilt downloaden, opent u het menu [Internetopties] in de browser en registreert u de URL van het apparaat als een vertrouwde site. Schakel vervolgens het SmartScreen-filter voor vertrouwde sites uit. Raadpleeg de helpbestanden van Internet Explorer 8 voor meer informatie over deze instellingen.