De gegevens van een opgeslagen document bekijken

U kunt de gegevens van een opgeslagen document bekijken.

1Selecteer een map.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer het document waarvan de gegevens moeten worden weergegeven.

3Druk op [Details].

Wanneer u op [Afsluiten] en vervolgens op [Niveau omhoog] drukt, wort het scherm voor het selecteren van de map weer geopend.

Opmerking

• Als een wachtwoord voor het document is ingesteld, voert u dit in en drukt u vervolgens op [OK].

• Wanneer u twee of meer documenten heeft geselecteerd, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om de inhoud te bekijken.

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• U kunt een voorvertoning van de documenten weergeven in het voorvertoningsscherm. Selecteer een document en druk op [Voorvertoning]. Raadpleeg Snel aan de slag voor meer informatie over het voorvertoningsscherm.