Dubbele kopie

Eén originele afbeelding wordt in tweevoud gekopieerd op één kopie.

Illustratie van Dubbele kopieën

Belangrijk

• Deze functie kunt u niet in combinatie met de handinvoer gebruiken.

Originelen met het onderstaande formaat worden niet juist herkend op de glasplaat.

Als uw origineel een van de bovenstaande formaten is, dient u het kopieerpapier handmatig te selecteren of het origineel in de ADF te plaatsen.

Maak gebruik van de volgende tabel bij het kiezen van het formaat van het origineel en het kopieerpapier met een reproductiefactor van 100%:

Origineelformaat en -richting

Kopieerpapierformaat en -richting

A5Liggend

A4Staand

B6 JISLiggend

B5 JISStaand

A4Staand

A3Liggend

A5Staand

A4Liggend

B5 JISStaand

B4 JISLiggend

B6 JISStaand

B5 JISLiggend

51/2 × 81/2Liggend

81/2 × 11Staand

51/2 × 81/2Staand

81/2 × 11Liggend

81/2 × 11Staand

11 × 17Liggend

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Afbeelding bewerken].

3Druk op [Dubbele kopie].

4Druk op [OK].

5Selecteer het papierformaat.

Opmerking

• U kunt de instellingen voor Dubbele kopie wijzigen onder [Bewerken] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Bewerken.