Margeaanpassing

Kopieert een origineel zodanig dat een marge voor inbinden wordt gemaakt.

Illustratie van Marge aanpassing

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Zorg ervoor dat [Marge aanp.] geselecteerd is. Als [Marge aanp.] niet geselecteerd is, drukt u op [Marge aanp.].

3Stel een bindmarge in voor de voorpagina's.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Stel een bindmarge in voor de achterpagina's.

Een marge aan de achterzijde van de pagina is geldig wanneer [1-zijdig 2-zijdig] of [Comb. 2-zijd.] is geselecteerd.

Als u geen marges hoeft in te stellen voor de achterpagina's, ga dan naar stap 5.

5Druk op [OK].

Opmerking

• U kunt een inbindmarge van maximaal 30 mm instellen in stappen van 1 mm.

• Druk op [] en [] om de boven- en ondermarge in te stellen. Druk op [] en [] om de linker- en rechtermarge in te stellen.

• Als u een inbindmarge instelt die te breed is, wordt een deel van de afbeelding mogelijk niet gekopieerd.

• Wanneer u kopieën maakt in de modus Combineren, wordt de inbindmarge toegevoegd aan de kopieën, nadat het combineren is voltooid.

• U kunt de instellingen voor Marge aanpassing wijzigen onder [Bewerken] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Bewerken.