Stempeltekst

U kunt tekst invoeren om als stempel te gebruiken.

Voorbeeld van Stempeltekst

Belangrijk

• Deze functie kunt u niet in combinatie met de handinvoer gebruiken.

1Druk op [Bewerken/Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk twee keer op [Stempel].

3Druk op [Stempel tekst].

4Druk op [Tekst wijzigen].

5Voer de stempeltekst in en druk vervolgens op [OK].

6Druk op [Wijzigen].

7Selecteer de gewenste stempelpositie en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Druk op [Alle pagina's] of [Alleen 1e pagina] om de pagina te selecteren waarop de stempel dient te worden afgedrukt.

9Druk op [Stempelkleur].

10Selecteer de stempelkleur en druk vervolgens op [OK].

11Druk drie keer op [OK].

Opmerking

• U kunt maximaal 64 tekens invoeren.

• Als Automatisch wissen is voltooid, de [Reset]-knop ingedrukt is of het apparaat uitgezet wordt, wordt de tekst gewist. Om de ingevoerde tekst op te slaan, kunt u deze in een programma registreren. Raadpleeg Handige functies voor meer informatie over programma's.

• Afhankelijk van de stempelpositie is het mogelijk dat delen van de tekst niet worden gekopieerd.

• Voor meer informatie over stempelposities, zie Stempels.

• Raadpleeg Snel aan de slag voor meer informatie over het invoeren van tekst.

• U kunt de instellingen voor Stempel tekst wijzigen onder [Stempel tekst] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Stempeltekst.

Verwante onderwerpen

Tekst en serienummers afdrukken