Halve vouw

Maakt een enkele, halve vouw om twee gelijke delen te creëren. Kopieën worden op de buitenkant van het gevouwen vel papier afgedrukt.

Afbeelding van een Halve vouw

Belangrijk

• Deze functie kunt u niet in combinatie met de handinvoer gebruiken.

1Druk op [Afwerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Halve vw: Afdr. buitenkant].

Selecteer bij gebruik van de Booklet Finisher SR3170 om elk vel apart (Schermafbeelding bedieningspaneel ) of samen te vouwen (Schermafbeelding bedieningspaneel).

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [OK].

4Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• U kunt de volgende soorten papier niet gebruiken met deze functie:

• OHP-transparanten

• Dik papier

• Dun papier

• Etiketten (stickervellen)

• Gecoat papier

• Enveloppen

• De onderstaande kopieerfuncties zijn niet beschikbaar als de functie Halve vouw is ingeschakeld:

• Perforeren

• Nieten

• Wanneer u Booklet Finisher SR3170 gebruikt, kunt u met de functie Multi-velvouw maximaal vijf vellen tegelijk vouwen.

• Als u de functie Multi-velvouw inschakelt, wordt de functie Sorteren automatisch ook ingeschakeld.

• De functie Gemengde formaten is niet beschikbaar wanneer de functie Multi-velvouw is ingeschakeld.

• Als de functie Boekje of Tijdschrift is geselecteerd, dan hebben de instellingen van die functies voorrang.

• De finisher voert automatisch het maximum aantal gevouwen vellen uit in de boekjeslade van de finisher.

• De bedrukte kant van het papier kan af en toe bevlekt raken met toner of kan zwarte strepen bevatten, afhankelijk van het papier en de omgevingsomstandigheden waarin het apparaat zich bevindt.

• De capaciteit van de boekjeslade van de finisher kan variëren afhankelijk van de staat van het papier.

• Voor meer informatie over welke formaten en gewichten van papier gevouwen kunnen worden, raadpleeg de handleiding "Onderhoud en specificaties".