Hiermee kunt u kopieën van elke pagina in een origineel van meerdere pagina's groeperen.

Illustratie van Stapelen

Wanneer er een finisher of interne staffeluitvoer is geïnstalleerd, wordt elke keer wanneer de kopieën van één pagina afgeleverd worden, de volgende kopie verschoven bij aflevering, zodat u elke taak per pagina kunt scheiden.

1Druk op [Afwerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Stapelen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [OK].

4Voer het aantal kopieën in met de cijfertoetsen.

5Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• Raadpleeg "Onderhoud en specificaties" voor meer informatie over papierformaten en -richtingen die gestaffeld kunnen worden uitgevoerd naar de staffellade.