Kopiëren op enveloppen vanuit de handinvoer

Selecteer [Envelop] als papiertype onder [Instell. papierlade] in Gebruikersinst. voordat u deze functie gebruikt. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over deze instelling.

1Plaats de enveloppen met de voorzijde naar beneden in de handinvoer.

De handinvoer (Afbeelding scherm bedieningspaneel) wordt automatisch geselecteerd.

2Druk op [Scherp].

3Druk op [Papierformaat].

4Specificeer het formaat van de envelop en druk daarna twee keer op [OK].

5Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.