Papierinstellingen

Voordat u papierinstellingen opgeeft

In dit hoofdstuk vindt u een overzicht van de papierinstellingen en een uitleg over de wijze waarop u deze kunt opgeven.

Het registreren van aangepast papier

In dit hoofdstuk wordt beschreven op hoe u aangepast papier kunt registreren, wijzigen en verwijderen.

Papierlade-instellingen wijzigen

In dit hoofdstuk worden de verschillende papierlade-instellingen beschreven die voor dit apparaat beschikbaar zijn.

Aanpassingsinstellingen voor operators

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd wat de Aanpassingsinstellingen voor operators zijn en hoe u ze kunt specificeren.