Fejléc átugrása
 

Korlátozások

Windows Terminal Service környezetben a következő korlátozások vannak érvényben.

Ezek a korlátozások bele vannak építve a Windows Terminal Service vagy Citrix Presentation Server/Citrix XenApp alkalmazásokba.

Citrix Presentation Server/Citrix XenApp [Kliens nyomtatók automatikus létrehozása]

A [Kliensnyomtatók automatikus létrehozása] segítségével logikai nyomtatót tud kiválasztani oly módon, hogy az ügyfél helyi adatait a Citrix Presentation Server/Citrix XenApp-re másolja. Mielőtt megkezdené aktuális munkák fogadását, javasolt a funkciók tesztelése az adott hálózati környezetben.

  • Az opcionális elemek beállításai nem tárolódnak a kiszolgálón a leválasztás után. Az opcionális elemek beállításai a kliens számítógép minden egyes, a kiszolgálóra történő bejelentkezése alkalmával visszaállnak az alapértelmezett értékekre.

  • Ha több bittérképes képet nyomtat vagy WAN környezetben betárcsázós vonalon, például ISDN-en keresztül használ kiszolgálót, az adatátviteli sebességtől függően a nyomtatás sikertelen lehet vagy hiba történhet.

Citrix Presentation Server/Citrix XenApp [Nyomtatóillesztő program replikáció]

A [Nyomtatóvezérlõ-többszörözés] használatával az összes kiszolgáló számára elérhetővé válnak a nyomtatóillesztő programok. Mielőtt megkezdené aktuális munkák fogadását, javasolt a funkciók tesztelése az adott hálózati környezetben.

  • Ha a nyomtatóvezérlők többszörözése nem megfelelő, ajánlatos közvetlenül telepíteni azokat minden egyes kiszolgálón.