Fejléc átugrása
 

Gyorstelepítés USB kapcsolat esetén

Elképzelhető, hogy a CD-ROM nem megfelelően van behelyezve.

Ellenőrizze, hogy a CD-ROM megfelelően van-e behelyezve. Azt is ellenőrizze, hogy nincs-e megsérülve a CD-ROM, illetve a CD-ROM meghajtó megfelelő módon működik-e.

Elképzelhető, hogy a tápkábel vagy az USB-kábel nem megfelelő módon van csatlakoztatva.

Ellenőrizze, hogy a tápkábel és az USB-kábel megfelelően van-e csatlakoztatva, illetve nincs-e rajtuk sérülés.

Az operációs rendszer nem kompatibilis.
Nincs elegendő tárterület.

Ellenőrizze, hogy a számítógép operációs rendszere teljes mértékben kompatibilis-e a készülékkel. Lásd A számítógép és a telepítési hely ellenőrzése.

A többi alkalmazás nincs bezárva.

Szoftvertelepítéskor lépjen ki az összes egyéb alkalmazásból. Ha egyéb alkalmazások is meg vannak nyitva, a telepítési folyamat megszakadhat. A folyamatban lévő vírusirtó alkalmazásokból is ki kell lépnie.

A készülék be van kapcsolva a telepítés előtt.

Indítsa újra a készüléket, és próbálkozzon újra a "Gyors telepítés USB-re" művelettel.

Az USB-kapcsolat nem működik.

Kapcsolja ki a készüléket, húzza ki belőle az USB kábelt, indítsa el újra a „Gyors telepítés USB-re” műveletet, majd amikor a nyomtatómeghajtó telepítését megerősítő párbeszédablak megjelenik, kapcsolja be a készüléket.

Ha ez nem oldja meg a problémát, nyomja meg a [Felhasználói eszközök] gomgot, módosítsa az "USB sebesség"-et [Full Speed] értékre az "Adminisztrátor eszk." menüben a "Rendszerbeállítások" alatt, majd törölje a nyomtatómeghajtó telepítését. Ezt követően törölje az eszközt és indítsa újra a "Gyors telepítés USB-re" opciót.

A Windows automatikusan megadta az USB-beállításokat.

Nyissa meg a Windows rendszer Eszközkezelő segédprogramját, majd az [USB vezérlők] opciónál távolítsa el az esetleges ütköző eszközöket. Az ütköző eszközöket sárga [!] vagy [?] ikon jelöli. Vigyázzon, hogy ne távolítson el véletlenül se szükséges, jól működő eszközöket. Részletek: Eszközök törlése.

A telepítés során hiba történik, mivel a rendszer nem azonosított eszközként ismeri fel a készüléket.

Kövesse "Az USB-kapcsolat nem működik" vagy "A Windows automatikusan megadta az USB-beállításokat" szakaszban olvasható hibaelhárítási eljárás lépéseit.