Fejléc átugrása
 

Szkenn. beáll.

Ez a rész a [Szkenn. beáll.] menüben a [Szkennerbeáll.] alatt rendelkezésre álló felhasználói eszközöket írja le.

Köv eredeti: üveglap

Ha fel akarja osztani és egyenként szkennelni az eredetiket az expozíciós üveglap használatával, majd együtt, egyetlen feladatként akarja azokat elküldeni, válassza a [Folyamatos várakozás], [Ki], vagy [Várakozási idő beáll.] lehetőséget várakozási státuszként.

  • Folyamatos várakozás

  • Ki

  • Várak. idő beá.

Alapértelmezett: [Várak. idő beá.], [60 mp]

Ha a [Ki] értéket adja meg, a készülék továbbítja a szkennelt adatokat, amint befejezi egy-egy eredeti szkennelését.

Ha a [Várakozási idő beállítása] van kiválasztva, adja meg számgombokkal a várakozási időt másodpercben (3-999) a további eredetikhez. A szkennelés elindul, ha további eredeti dokumentumokat helyez be és megnyomja a [FF indítása] vagy [Színes indítása] gombot ezen időn belül. A szkennelés végét és a küldés kezdetét a megadott időn belül a [Kettőskereszt] gomb megnyomásával jelezheti. A megadott idő eltelte után a küldés elindul automatikusan.

Ha a [Folyamatos várakozás] ki van választva, a készülék addig vár a további eredetikre, míg a [Kettőskereszt] gombot meg nem nyomja. A szkennelés elindul, ha további eredeti dokumentumokat helyez be és megnyomja a [FF indítása] vagy [Színes indítása] gombot. A szkennelés végét és a küldés kezdetét a [Kettőskereszt] gomb megnyomásával jelezheti.

Ha az eredeti dokumentumok az automatikus lapadagolóba vannak helyezve, az átvitel további dokumentumokra való várakozás nélkül megkezdődik, miután az automatikus lapadagolóban lévő összes eredeti dokumentum szkennelése megtörtént, tekintet nélkül a meghatározott beállításokra.

Autom. képfényerő prioritás

Megadhatja, hogy az automatikus fényerősség "Be" vagy "Ki" állapotban legyen-e, amikor a készüléket bekapcsolja, visszaállítja, vagy törli a módok beállításait. Az "Autom. képfényerő prior." csak akkor használható, ha a fekete-fehér üzemmódban való szkennelés engedélyezve van, és az "Eredeti típusa" beállítása "Szöveg".

Alapértelmezett: [Be]

Háttér aut.fénye.(színes)

A papír típusa miatti jellegzetességeket, mint amilyen a nem fehérség (újságok) vagy az átlátszó eredetik, lehet csökkenteni a szkennelési fényerősség korrigálásával.

Alapértelmezett: [3] (fél/közepes beállítás)