Fejléc átugrása
 

Internetfax üzenet fogadása

Beállíthatja a készüléket, hogy rendszeresen ellenőrizze az e-maileket (Internetfaxokat) és automatikusan fogadja azokat, vagy ellenőrizheti és fogadhatja őket manuálisan.

Fontos

  • Ez a készülék lehet, hogy nem lesz képes HTML formátumú e-maileket fogadni.

Automatikus fogadás

Amikor az [E-mail vétel időköze] engedélyezve van, a készülék bizonyos időközönként kapcsolódik a POP3 kiszolgálóhoz, hogy ellenőrizze az új e-maileket, ahogy azt az [E-mail vétel időköze] pontban megadta. Ha vannak, a készülék letölti az új e-maileket.

Manuális fogadás

Amikor az [E-mail vétel időköze] le van tiltva, használja a vezérlőpultot a POP3 kiszolgálóhoz történő manuális kapcsolódáshoz, hogy ellenőrizze az új e-maileket.

1Nyomja meg a [Fax] gombot.

2Nyomja meg az [Átviteli mód] gombot.

3Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Munkainformáció] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

4Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot az [E-mail kézi vétele] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

5Nyomja meg a [Fekete-fehér indítás] gombot.

6A megerősítő képernyőn nyomja meg a [Kilépés] gombot.

A készülék ellenőrzi az új e-maileket és letölti azokat, ha vannak.

7Nyomja meg a [Kilépés] gombot.

Megjegyzés

  • Ha az e-mailek fogadása nem sikerül, a rendszer az eredeti küldőnek egy hibaértesítő e-mailt küld.

  • Ha az [Automatikus értesítés e-mailben] le van tiltva vagy a hibaértesítés e-mail küldése sikertelen volt, a készülék kinyomtat egy hibajelentést.