Fejléc átugrása
 

Kétoldalas

Ez a rész leírja, hogyan konfigurálhatja a beállításokat kétoldalas másolatok készítéséhez egyoldalas dokumentumok a papírlap mindkét oldalára történő másolásával.

Fontos

  • A papírméret A4Álló, A5Fekv , A5Álló, A6Álló, B5Álló, B6Álló, 81/2 × 11Álló, 81/2 × 51/2Fekv , 71/4 × 101/2Álló, 16KÁlló, 100 × 148Álló vagy 148 × 200Álló kell legyen.

  • A papírtípusnak Normál papírnak, Tintasugaras képeslapnak vagy Képeslapnak kell lennie. Ha a [Papírtípus]t [Normál papír]ra állítja, a kétoldalas másolát tintasugaras normál papírra végezhető.

Egyoldalas kétoldalas

Két 1-oldalas lapot egy lap két oldalára másol.

Eredeti dokumentum

Az eredeti dokumentumok behelyezése

Eredeti tájolása

Tájolás

Másolás

Az eredeti bemutatása

Az eredeti bemutatása

A kezelőpanel ismertetése

Egy irányban

A másolat bemutatása

Az eredeti bemutatása

Az eredeti bemutatása

A kezelőpanel ismertetése

Fejjel lefelé

A másolat bemutatása

1Nyomja meg a [Másoló] gombot.

2Nyomja meg a [2o/Komb.] gombot.

3Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot az [1 Sdd. Orig. ->2 Sdd. Copy] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

4Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot az eredeti tájolás megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

5Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a kétoldalas tájolás megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

6Helyezze el az eredeti dokumentumokat, majd nyomja meg a [FF indítása] vagy a [Színes indítása] gombot.

Ha az expozíciós üveglapot vagy SADF módot használja, az összes eredeti dokumentum beszkennelését követően nyomja meg a [Kettőskereszt] gombot.

Megjegyzés

  • Ha egyéni papírmérettel szeretné használni ezt a funkciót, vegye fel a kapcsolatot értékesítési vagy szervizképviselőjével.