Fejléc átugrása
 

Titkosítási kulcs beállítása

1Nyomja meg a [Felhasználói eszközök] gombot.

2Nyomja meg a [Belépés] gombot.

3Adja meg a belépési jelszót, majd nyomja meg az [OK] gombot.

4Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Rendszerbeáll.] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

5Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb ] vagy [Lefelé nyílgomb ] gombot az [Interfész beállítások] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

6Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot az [IEEE 802.11] megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

7Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Det. Settings] opció megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

8Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot az [Előmegosztott kulcsformátum] megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

9Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Jelszókulcs] vagy [Hex] kiválasztásához, majd nyomja meg az [OK] gombot.

10Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot az [Előmegosztott kulcs] megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

11Írja be az előmegosztott kulcsot, majd nyomja meg az [OK] gombot.

  • 8-63 karaktert írhat be [Jelszókulcs]nak.

  • A [Hex]-nél legfeljebb 64 hexadecimális karaktert írhat be.

12Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Kulcshossz] megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

13Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [64bit] vagy [128bit] kiválasztásához, majd nyomja meg az [OK] gombot.

14Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Kulcsformátum] megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

15Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot az [ASCII (5 számjegy)], [Hex (10 számjegy)], [ASCII (13 számjegy)] vagy [Hex (26 számjegy)] lehetőség kiválasztásához, majd nyomja meg az [OK] gombot.

  • Ha a [64bit] lehetőséget választotta ki a [Kulcshossz] alatt, 5 karaktert adhat meg az [ASCII (5 számjegy)] vagy 10 karaktert a [Hex (10 számjegy)] lehetőségnél.

  • Ha a [128bit] lehetőséget választotta ki a [Kulcshossz]nál, 13 karaktert adhat meg az [ASCII (13 számjegy)] vagy 26 karaktert a [Hex (26 számjegy)] opciónál.

16Nyomja meg a [Felfelé nyílgomb] vagy a [Lefelé nyílgomb] gombot a [Titkosítási kulcs] megjelenítéséhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.

17Írja be a titkosítási kódot, majd nyomja meg az [OK] gombot.

  • Ha a [WPA-EAP] lehetőséget választotta a [Titkosítás] alatt vagy a [WPA2 (AES)] lehetőséget a [WPA] alatt, adja meg az [EAP típust].

  • Ha hitelesítő szervert használ, adja meg az [EAP típus]t, [EAP felhasználói azonosító]t, [RADIUS Felhasználónevet] és a [RADIUS Felhasználói jelszót] a biztonság javításához.