Fejléc átugrása
 

A készülék be-/kikapcsolása

Fontos

  • Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék kikapcsolásakor megnyomja és lenyomva tartja a [Tápellátás] gombot. Ha kihúzza a tápkábelt a fali aljzatból, a karbantartási műveletekhez szükséges tintamennyiség megnőhet.

Áramellátás

  • [Tápellátás] gomb (a vezérlőpult jobb oldalán)

    Megnyomásával bekapcsolhatja a készüléket. Amikor a készülék befejezte a bemelegítést, valamennyi funkciója elérhetővé válik.

Megjegyzés

  • Ha a bekapcsolás gomb "Be" állásban van, de a készüléket egy ideig nem használja, automatikusan Energiatakarékos üzemmódba lép, hogy csökkentse az áramfogyasztást. Az Energiatakarékos móddal kapcsolatosan lásd: Energia-megtakarítás és Időzítőbeállítások.

  • Ha a "Temperature is too low. Cannot use the machine now. Please wait. . . " vagy a "Temperature is too high. Cannot use the machine now. Please wait. . . " üzenet megjelenik, ellenőrizze, hogy a gép környezete nem túlságosan meleg vagy hideg. A működési hőmérséklet-tartománnyal kapcsolatosan lásd: A hőmérsékleti tartomány nem megfelelő a működéshez.

  • Ha a tápellátás újraindul egy áramszünetet követően, a készülék folytatja azt a műveletet, amelyet az áramszünet előtt végezte. Ha a készüléket áramszünet előtt kapcsolták be, újra bekapcsol. (Például, ha egy, fax funkcióval ellátott modell, faxot fogadott az áramszünet előtt, folytatni fogja a fax fogadását.)